Poziv na radionice u okviru projekta “Škola – kao put ka jedinstvu”

0

Da li vam se često dešava da sa vašim vršnjacima:

– razgovarate, ali se ne čujete

– pričate, ali se ne razumete

– dogovarate se, ali se ne slažete

Ukoliko ste se prepoznali u nekoj od gore navedenih tvrdnji, pročitajte ovaj tekst do kraja.

Želimo da sa svima vama uradimo jednu super stvar. I zato ovaj poziv upućujemo svim mladim Bugarima, Albancima, Romima I Srbima.

Hajde da uradimo nešto za sve nas, ali zajedno!

Da naučimo šta je to kultura dijaloga, kako da se razumemo I kada ne govorimo istim jezikom, šta je to tolerancija I kako da ona postane sastavni deo sredina u kojima živimo. 

I najvažnija lekcija koju moramo da naučimo, kako da reč nasilje postane strana reč koju niko od nas neće više razumeti.

Pripremili smo odličan projekat za sve mlade ljude iz Pčinjskog okruga, pozivamo vas da se prijavite I pozovete prijatelje da se prijave I da svi zajedno naučimo najvažnije lekcije koje će nam pomoći da život u našim malim mestima bude podjednako lep I dobar za sve njene građane.

Prijavu za radionice možete poslati na mejl organizacije centarzaaktivizam@gmail.com, ili putem aplikacije Viber, WhatsApp na broj telefona 064 835 23 75 najkasnije do 15.februara.

Požurite sa prijavama, broj polaznika je ograničen!

Projekat “Škola – kao put ka jedinstvu” realizuje Centar za aktivizam Vranje uz finansijsku podršku Ministarstva za ljudska I manjinska prava I društveni dijalog

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *