Psihosocijalne radionice u Vranju i Bujanovcu “Žene to mogu”

0

U cilju smanjenja posledica uticaja pandemije KOVID 19 na položaj žena u Vranju i Bujanovcu Centar za aktivizam Vranje je održao dve psihosocijalne radionice sa korisnicama Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju i Crvenog krsta u Bujanovcu.

Radionice su održane u okviru projekta “Žene to mogu” koji sprovodimo uz podršku People in Need i Vlade Ujedinjenog Kraljevstva. Na osnovu problema i potreba građanki Vranja i Bujanovca koji su mapirani u istraživanju sprovedenom u Vranju i Bujanovcu stručnjaci za pružanje psihosocijalne podrške i pomoći i rad sa vulnerabilnim grupama kreirali su radionice u cilju osnaživanja žena i prevazilaženja problema sa kojima su se naše sugrađanke najčešće suočavale tokom trajanja vanrednog stanja i pandemije.

Sve zainteresovane žene iz Vranja i Bujanovca koje nisu bile deo naših radionica moći će da se jave ili da dođu u Servisni centar za pružanje pomoći i podrške. Više informacija o radu Centra objavićemo uskoro! – poručuju iz Centra za aktivizam Vranje#ALVEDGrant#UKaid#ženetomoguPeople in Need

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *