SMENJEN DIREKTOR DZ U PREŠEVU DRITON SALIHU, POSTAVLJEN VRŠILAC DUŽNOSTI BOBAN SPASIĆ

0

Dr Driton Salihu rekao je za više medija sa Juga Srbije da iz Ministarstva nije bilo nikakvih upozorenja, niti pritužbi na njegov rad, nego je, kako kaže “samo stigla koverta sa rešenjem o razrešenju”.

Salihu je istakao da ne zna šta bi mogao da bude razlog njegove smene, osim politike.

-Po vakcinaciji smo prvi u regionu, kao I po broju vakcinisanih zdravstvenih radnika, a od februara meseca ni jedan naš radnik nije zaražen korona virusom –objašnjava Salihu. Takođe je u Preševu I okolini veliko interesovanje građana za vakcinu I dnevno broj vakcinisanih bude I do 300.

Jedino što vidi kao mogući razlog njegovog razrešenja je to što su zaposleni u DZ u Preševu I Nacionalni Savet Albanaca pokrenuli inicijativu za otvaranje bolnice u ovom gradu, gde bi se zdravstveno zbrinjavali I građani Bujanovca.

Bez ikakvog obrazloženja direktor Doma zdravlja u Preševu Driton Salihu, smenjen je sa ove funkcije godinu dana pre isteka mandata. Za njegovog naslednika imenovan je Boban Spasić.

Dr Driton Salihu rekao je za više medija sa juga Srbije da iz Ministarstva zdravlja nije bilo nikakvih upozorenja, niti pritužbi na njegov rad, nego je, kako kaže “samo stigla koverta sa rešenjem o razrešenju”.

Salihu je istakao da ne zna šta bi mogao da bude razlog njegove smene, osim politike.

“Po vakcinaciji smo prvi u regionu, kao I po broju vakcinisanih zdravstvenih radnika, a od februara meseca ni jedan naš radnik nije zaražen korona virusom”, objašnjava Salihu. Takođe je u Preševu i okolini veliko interesovanje građana za vakcinu i dnevno broj vakcinisanih bude i do 300.

Jedino što vidi kao mogući razlog njegovog razrešenja je to što su zaposleni u DZ u Preševu i Nacionalni Savet Albanaca pokrenuli inicijativu za otvaranje bolnice u ovom gradu, gde bi se zdravstveno zbrinjavali i građani Bujanovca.

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *