U Jablaničkom okrugu pojačane kontrole epidemioloških mera

0

Pojačanu kontrolu protivepidemijskih mera u ugostiteljskim objektima, objektima za organizovanje svadbi i privatnih proslava, u javnom prevozu, tržnim centrima i trgovinskim lancima, u narednom periodu obavljaće inspektori Jablaničkog okruga, ali i inspekcije lokalnih samouprava i komunalna milicija Leskovca.

Kako saopštavaju iz kabineta načelnika Jablaničkog upravnog okruga, održan je sastanak sa svim republičkim i lokalnim inspekcijama i na osnovu dopisa Kriznog štaba napravljen je plan za dalju kontrolu primene protivepidemijskih mera.

U ovaj nadzor uključene su republičke inspekcije (sanitarna, inspekija rada, tržišna, veterinarska, turistička, saobraćajna, poljoprivredna), republička poreska inspekcija kao i inspekcije lokalnih samouprava sa teritorija Jablaničkog okruga i Komunalna milicija Grada Leskovca – saopštavaju iz Jablaničkog okruga.

Pored redovnih kontrola i planova koje imaju od svojih ministarstava, iz Okruga kažu da će republički inspektori akcenat staviti na poštovanje mera protiv širenja korona virusa.

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *