Udruženje SPA – Uspešno završena jednomesečna obuka za kreiranje autentičnog cadržaja na društvenim mrežama

0

Trideset mladih lјudi iz Pčinjskog okruga, završilo obuku za kreiranje sadtžaja na društvenim mrežama

Spread the love

U periodu od jednog meseca, trideset mladih ambicioznih lјudi iz Pčinjskog okruga iskusili su intenzivnu obuku u kreiranju autentičnog sadržaja na društvenim mrežama. Obuku je organizovalo „Udruženje SPA“ iz Vranjske Banje,  sa cilјem da podrži i unapredi biznise i pokrene životne transformacije, dajući  učesnicima nove  veštine i znanje.

Obuku je vodila iskusna instruktorka i stručnjakinja u oblasti kreiranja sadržaja na društvenim mrežama,   Neda Želeva. Tokom meseca dana, učesnici su prošli kroz različite module koji su obuhvatili osnove kreiranja sadržaja, strategije za angažovanje publike, tehničke aspekte upravlјanja društvenim mrežama i kako izgraditi autentičan i privlečan sadržaj.

„Udruženje SPA“,  izražava veliko zadovolјstvo angažovanjem i napretkom učesnika tokom obuke. Mladi kreatori sadržaja su imali priliku da razviju i usavrše svoje veštine, a takođe su delili i iskustva i ideje u okviru grupnih radionica.

Učesnici su  izrazili je svoje zadovolјstvo obukom, ističući da su stekli duboko razumevanje o tome kako kreirati sadržaj koji privlači pažnju i interakciju.

Obuka za kreiranje autentičnog sadržaja na društvenim mrežama ne samo što je pružila nove mogućnosti za karijerni napredak, već je i obogatila zajednicu u Pčinjskom okrugu priličnom količinom kreativnog i inovativnog sadržaja koji se može iščekivati u budućnosti.

Svi polaznici su uspešno prošli obuku i biće im uručeni Sertifikati.

Obuka je organizovana u okviru projekta „Pokreni biznis – budi svoj“, koji realizuje „Udruženje SPA“, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i turizma Republike Srbije.

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *